Tomas Lydahl

Tomas Lydal

Ledarskap i flow

Föreläsning

Väldigt sällan flyter allt på utan några problem och det är under de svåra och utmanande situationerna som ledarskapet måste vara på topp. Denna föreläsning visar hur du alltid kan agera utifrån den bästa versionen av dig själv, oavsett vilket problem du står inför. Det är alltid lätt att vara en bra ledare när allt flyter på men när det är tuffa tider eller omständigheter ser man direkt vem som bäst kan behålla sitt lugn och ta de bästa besluten. Tomas visar dig hur du kan leda ditt team och företag till produktiva resultat varje dag. Det handlar inte bara om att nå dina mål utan att hela tiden vara kreativ och förbättra visionen av vad som är möjligt. Vidare kommer du att kunna eliminera dina begränsningar och utveckla hela teamet framåt till nya nivåer. Ett ledarskap med ett hållbart, kreativt, effektivt och rofyllt system för organisationen och individen.

Om Tomas

Författare, föreläsare och affärs-coach som spenderat 18 år i Los Angeles inom hotell-management branschen, som bl.a. Director of Food and Beverage och Director of Sales.

Tomas har även jobbat som vd för Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats enligt Great Place To Work. Detta berodde mycket på att vi fokuserade på välmående först för då kommer all framgång sedan, säger han. Ledare och medarbetare som är välmående och är i ”flow” har ett starkt självförtroende, är kreativa och skapar fantastiska resultat.

Tomas föreläser världen över på svenska eller flytande amerikanska.

Sagt om Tomas Lydahl

Tomas är den bästa föreläsaren jag någonsin sett och hört

Patrik Wiberg, ICA MAXI, Kalmar

Du är WOW Tomas!

Thomas Kussofsky, vd Smarteyes

Boka Tomas Lydahl

tomas@wowmarketing.se 
0732 000 899

Eller din lokala Talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!