Föreläsning

Din kollega trummar med naglarna på bordet. Du kan inte koncentrera dig. Vad gör du? Härdar ut, fräser ifrån eller berättar för någon annan? Det här föredraget gör det lättare att säga det som behöver sägas direkt till den det berör. Och samtidigt behålla arbetsglädjen. Feedback är för människor vad vatten är för blommor. Utan återkoppling vissnar vi. Men många tycker det är svårt. Både att ge och ta emot. Tomas Eriksson gör det svåra lite enklare - och mycket mer glädjerikt. Feedback är inte konsten att kritisera - feedback är konsten att lyfta varandra. Ett föredrag laddat med inspiration, igenkänning och konkreta tips.

Om Tomas

Tomas Eriksson är ingenjör, organisationskonsult och inspiratör. Tomas är rankad Platinum Speaker – den näst högsta nivån – på Speakerrating.com som värderar talares förmåga att presentera med tydlighet, närvaro och trovärdighet.

Tomas är lika underhållande som utbildande. Han levererar ögonöppning, igenkänning och ger utrymme för många skratt. Tomas föreläser om arbetsglädje, feedbackglädje och chefsglädje och anlitas flitigt av företag, myndigheter, kommuner och regioner.
Tomas föreläser inte i traditionell bemärkelse. Han iscensätter och levandegör sitt budskap. Deltagarna ger honom betyget 5,6 av 6 möjliga. Låt Tomas visa vägen till arbetsplatsen du längtar efter.

Sagt om Tomas Eriksson

Vilket föredrag! Lysande! Med så många skratt och samtidigt så många saker som vi fick möjlighet att reflektera över – viktiga mellanmänskliga saker som påverkar oss varje dag i vårt arbete.

Anders Carlsson, kyrkogårdschef, Norrköping Kyrkogårdar.

Självklaraste saker i vardagen som vi inte ser men som Tomas på ett skickligt sett synliggör. På varje arbetsplats ska det finnas en Tomas som i jämna mellanrum öppnar våra ögon.

Kamrul Islam, upphandlingschef, Sveriges Radio

Ett stort, varmt tack för en fantastisk föreläsning! Lärarna var så nöjda och inspirerade – och likaså vi som arrangerade.

Caroline Erking, Marknadskoordinator, Studentlitteratur