Therese Wallter

Framgångshjulet 
- Hur du blir bättre på intern kommunikation & självledarskap

Föreläsning

- Kan du bli mer medveten om att vara medveten? 
Therese visar att medvetenhet skapar möjligheter till utveckling och hon ger verktyg för att leda i riktning mot framgång. Therese har under flera år på elitnivå tränat sin hjärna för att göra medvetna val som gynnar både henne och gruppen. Therese använder sig av ”The Wheel of Excellence”, Framgångshjulet, som hon delar med sig av och som skapar driv, tro, rätt fokus, positiv energi och sätt att hantera svåra situationer. Verktyg för den interna kommunikationen hos dig själv och i gruppen. Välkommen till ett smakprov som skapar delaktighet och engagemang. Ingen kommer sitta still och du får kunskap och tips som du lätt kan ta till dig.

Om Therese

”Först landslaget och sedan spel som proffs.”, sa Therese till reportern. Hon var 17 år och hade en dröm. Med hårt arbete nådde hon sin dröm som elithandbollsspelare. Vägen mot målet gick inte spikrakt uppåt. Det kom toppar, och det kom dalar! När ingen annan tränade, kastade Therese boll på sophusets vägg.

Idag har hon 44 landskamper bakom sig, EM-silver, proffs i Danmark, fyra svenska och ett danskt silver med klubblag. Till detta är hon civilekonom och har arbetat med marknad och försäljning. Idag är hon föreläsare, workshopsledare och coach. 

Som spelare och ledare har hon gedigen erfarenhet från lagidrott och hur varje individ kan leda sig själv, med detta har hon rätt kompetens att ge verktyg för framgång!

Sagt om Therese Wallter

Therese har varit en mycket uppskattad leverantör av projekt PEPP:s kompetensutvecklingsaktivitet ”Kommunikation”. Therese har med sin erfarenhet av kommunikationens betydelse för framgångsrika resultat delat med sig av sina kunskaper till ett 20-tal av våra kommuners arbetsplatser. Föreläsningstillfällena har fått utmärkta resultat i våra utvärderingar och Therese har med sin lugna och förtroendeingivande framtoning uppskattats framför allt för sin förmåga att engagera och skapa delaktighet vilket gjort utbildningstillfällena till något mer än bara en föreläsning. Jag kan varmt rekommendera Therese.

Annika Norén, delprojektledare för PEPP och HR-strateg i Lomma kommun”

Medborgarcenter i Lunds kommun bokade in Therese Wallter och Framgångshjulet för att jobba ihop oss som grupp och hur vi som individer kan ta eget ansvar över situationer. Genom beskrivande situationer från handbollsvärlden kunde man lätt föra över det till sin egen roll. Det har blivit många klappar på axeln när var och en nått framgång och jobbat med sina ”störningar”. Det har även gett oss tid till reflektioner och eftertanke, nya tankesätt, positiv energi, redskap för positivt tänkande och mycket skratt med kollegor.

Ann Ekvall, chef Medborgarcenter i Lunds kommun

Therese kan verkligen kombinera sina erfarenheter från sin idrottskarriär genom sitt positiva sätt och med energi, glädje och motivation dela sina lärdomar till andra. Tacksam!

Klient från Trygghetsrådet, Workshop Framgångshjulet

Boka Therese Wallter

0704-837997
therese@wallter.se
www.theresewallter.se

Eller genom din vanliga talarförmedling