Therese Neaime

Therese Neaime

Från dröm till verklighet

Föreläsning

Therése Neaimé berättar fängslande i föreläsningen "Från dröm till verklighet" om sin entreprenöriella resa. En högst personlig föreläsning som växlar mellan skratt och allvar och inte lämnar någon oberörd. Från uppväxten med utanförskap till karriären som elitidrottare, dansare och sångerska. Om karriären i USA och Mellanöstern och om ut- maningarna som artist, låtskrivare och skivbolagsdirektör samt hur man får ihop livs- pusslet som ensamstående mamma. En föreläsning med många överraskningar och en djupt inspirerande livssyn om hur allt är möjligt. Therése har spelat för trupper i Afghanistan, varit dansstjärna i USA och representerat svenska UD i Egypten. Under 2012 blev Therése utnämnd till brandambassadör för Volkswagen i Mellanöstern samt prydde omslaget till det internationella magasinet Arabian Woman – utnämnd som förebild för starka kvinnliga entreprenörer. Ämnen som berörs i Therése föreläsning; utanförskap, ett ben i två kulturer, sorgbearbetning, våga satsa på din dröm, entreprenörskap/eget företagande och livet som ensamstående.

Om Therese

Therése Neaimé har verkat i musik- branschen i över 20 år. Hon har en fot i Mellanöstern, där hon är en etablerad artist. Efter att ha varit aktiv även i USA i fem år har hon nu landat i Sverige. Livets upp och nedgångar har stärkt Therése och givit henne kraft. ”Ingenting  är omöjligt!“ Hon är flickan som  inte kunde sjunga och som en dag öppnade  för Simply Red på de stora världsarenorna.

Sagt om Therese Neaime

Therése lämnar ingen oberörd och allra mest smittades åhörarna av Therése glädje och optimism och av hennes oändliga vilja att aldrig ge upp. Tack Therése för att vi fick lyssna på dig! Du inspirerar och din föreläsning är verkligen i toppklass!

Gunnar Würtz, President, Rotary Stockholm-Vällingby

Du inspirerar och gör en skillnad i människors liv. Tack för några utav de bästa råden jag någonsin mottagit.

Ulrica Daleroth, Medieinstitutet7

Therése talar helt utan manus och direkt från hjärtat. Jag var säker på att det skulle vara en mycket bra föreläsning men inte i sådan toppklass. Therése historia lockade fram både tårar och skratt. Tack för att du delade med dig helt utan filter.

Janne Lundqvist, Innovation Advisor Medieinstitutet

Boka Therese Neaime

070-872 88 88
therese@neaime.net
www.neaime.net

Eller din lokala Talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!