Moderator

Staffan Taylor är en mycket uppskattad moderator och konferencier. Rollen beskriver han bäst själv som “energiansvarig” och hans idé är att guida scengäster och publik genom programmet för att skapa möten som blir levande och budskap som blir tydliga. Staffan Taylor är aktuell med att vara konferencier på SM finalen i Ung Företagsamhet 2018.

Om Staffan

Staffan Taylor är en mycket uppskattad moderator och konferencier. Rollen beskriver han bäst själv som “energiansvarig” och hans idé är att guida scengäster och publik genom programmet för att skapa möten som blir levande och budskap som blir tydliga. 

Staffan har bland annat lett SM finalen i Ung Företagsamhet tre år i rad och oftast finner vi denna energiknippe på näringslivsdagar, arbetsmarknadsdagar eller andra forum där information och energi möts.

Sagt om Staffan Taylor


Inför 1500 förväntansfulla personer klev Staffan in med full energi och inspirerade om viljan att lyckas behöver vara starkare än rädslan för att misslyckas. Ingen gick därifrån oberörd.

Helen Von Platen, Projektledare för Näringslivsdagarna i Helsingborg

Tack Staffan Taylor för morgonens föreläsning på morgonens fullsatta frukostklubb! Din intensitet och utstrålning gjorde att alla vi i medelåldern fick backslick med mittbena på kuppen.

Eva Hemström, Vis kommunikation

Boka Staffan Taylor

hello@staffantaylor.com
+46705176553
www.staffantaylor.com

Eller genom din lokala talarförmedling