Moderator

Sofia Karlsson är moderator och processledare som använder humor på ett elegant sätt för att bjuda in till skratt och brygga över till seriositet. Sofia designar ofta processen för en workshop, möte eller konferens så att alla är trygga med vad som händer och diskussionerna och besluten hamnar där de ska. Sofias passion är att skapa bra möten, roliga möten, effektiva möten. Med Sofia blir konferensen, mötet eller eventet inte bara bra, det blir fantastiskt bra!

Om Sofia

Sofia söker alltid olika sätt och sammanhang för att göra världen lite bättre och låta alla människor få vara den de är och vill vara. Detta sökande har bidragit till att hon är medgrundare och en av de första talespersonerna för ett feministiskt parti, ordförande för en nationell studentrörelse, kommunikationschef, konsult och föreläsare för att bara nämna några saker.


Med Sofias breda erfarenheter som aktivist, debattör, chef och ledare blir hon en unik moderator och processledare som lyckas möta människor och grupper där de är och bidra till att föra dem framåt.

Sofia beskrivs ofta som tydlig, rolig och engagerande – precis vad som behövs för att lyfta vilket möte eller konferens som helst.

Sagt om Sofia Karlsson

Sofia Karlsson ger med sitt modererande en konferens både energi och fart. Sofia är oerhört proffsig och ser både föreläsare och publik, hon använder humor på ett elegant sätt för att både bjuda in till skratt och brygga över till seriositet.

Charlotte Ovefelt , jämställdhetsstrateg på SL

I rollen som processledare är Sofia tydlig och rak, hon får gruppen med sig och ser till att alla går framåt. Ofta använder Sofia humor för att förutom locka till skratt även tydliggöra poänger och slutsatser.

Hannah Kroksson LSU

Sofia Karlsson lyckas kombinera ett varmt och tydligt sätt med 
professionalitet och expertis. Som processledare är Sofia oslagbar.

Karin Neuhaus Kanslichef NOD