Peter Åberg

Peter Åberg

Livsglädje – att finna sin och gruppens styrka när livet förändras.

Föreläsning

Få har varit med om de toppar och dalar i livet som Peter varit. Han föreläser utifrån personliga erfarenheter om hur man finner sin inre styrka när det oväntade inträffar. Föreläsningen handlar om att utmana sig själv och att våga pröva saker utanför sin komfortzon. Peter kopplar sina erfarenheter som global förändringsledare till sin egen livshistoria, från att lära om att tala och gå efter en allvarlig olycka till att genomföra ett Marathon. Han belyser hur man genom att identifiera och analysera olika med och motgångar i livet kan få djupare insikter och skapa tydligare målsättningar för sig själv och arbetsgruppen. Peters föreläsningar anpassas efter beställarens önskemål. Han har erfarenhet av att tala som keynote inför internationell publik med flera tusen åhörare, på företagsevent och för arbetsgruppen som önskar reflekterande och lagstärkande halvdagsworkshops. Individ såväl som grupp som behöver verktyg för att sträva mot ett gemensamt mål bör lyssna på Peter. Inget är omöjligt så länge som du tror på dig själv och ditt lag är en av Peters huvudteser.

Om Peter

Peter är en internationellt anlitad föreläsare med över 150 föreläsningar i 16 länder på fem kontinenter och arbetar till vardags som Finans-, IT- och HR- direktör. Han är en erfaren coach & global projekt- och förändringsledare för ledningsgrupper och arbetslag med syfte att öka effektivitet, förbättra processer och stärka lagandan. 

Peter har exempelvis anlitats av FN i New York, flera Svenska Ambassader, landslag, elitlag och till stora företagsevent. För varje debiterad föreläsning till vuxen publik skänker Peter ett antal föreläsningar till barn på skolor i södra Sverige.

Sagt om PeTer Åberg

Det var ett privilegium att få lyssna på Peters mycket inspirerande föreläsning på FN i New York

Per Thöresson, Sveriges nuvarande Ambassadör i Tyskland, Tidigare Ambassadör och Biträdande myndighetschef för den Svenska representationen till FN i New York

Jag är så tacksam att du kunde komma och tala för landslaget. Jag har hört från flera lagmedlemmar att de uppskattade din föreläsning otroligt mycket. Vi har diskuterat och använt dina metoder i olika situationer under vårt träningsläger i förberedelse till världsmästerskapen. Mycket engagerande och rörande historia

Christoffer Carlsson, Förbundskapten för landslag inom kanotsporten

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!