Pernilla Warberg

Pernilla Warberg

Personligt och lättsamt med trygg scennärvaro

Moderator

Pernilla Warberg är en rutinerad moderator, konferencier och samtalsledare med erfarenhet från tidigare befattningar inom såväl offentlig verksamhet som privat näringsliv. Det viktigaste för Pernilla är att se till att talarna och/eller debattdeltagarna känner sig bekväma på scenen, att de når ut med sitt budskap på ett intressant sätt till åhörarna. Att se till att tiden hålls är en självklarhet för Pernilla. Hon har alltid en personlig ton genom modererandet, engagerar publiken och gör gärna en lämplig sammanfattning för att hålla ihop den röda tråden.

Om Pernilla

Pernilla är en van scenperson såväl som moderator, konferencier samt som sångerska. Hon har bred erfarenhet av att arrangera möten och event genom sina tidigare uppdrag innan hon 2012 startade sitt eget företag och där fokuserar på just moderator- och konferencieruppdragen.
Bland de senaste uppdragen kan nämnas såväl internationella seminarier som prisutdelningar och mässor.
Hon drivs av mötet människor emellan och älskar att få andra att trivas.
Pernilla sitter också i styrelsen för bland annat www.oppethus.se.

Sagt om Pernilla Warberg

Pernillas vänliga och charmiga moderatorskap gav tid till samtal och reflexion på det proffsiga sätt som alla förväntade sig, skickligt gjort!

Lena M Linden, VD Stiftelsen Nordens Ark.

Jag vill framföra ett varmt tack till dig för att du gjorde ett så fantastiskt bra jobb på CELSIUS Summit! Du hittade den rätta balansen mellan en professionell och lekfull ton, du hade stenkoll på tiden och engagerade de som kom upp på scenen på ett lugnt och intresserat sätt. Jag har tagit emot mycket positiv feedback från deltagarna om hur ”bra moderatorn var”, hur du höll ihop allting under den händelserika talkshowen, och hur du bidrog till att göra galakvällen det firande det blev!

Helena Nordström, CELSIUS Communication and Market Outreach, Göteborg Energi.

Supertack, Pernilla. Du är fullblodsproffs och skapar fantastisk och fin stämning vid allt du rör.

Mattias Christenson, Marknadsansvarig, Lerums Kommun

Boka Pernilla Warberg

070 398 06 09
pernilla@pernillawarberg.se
www.pernillawarberg.se

Eller genom din vanliga talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!