Patrik Nordkvist

Patrik Nordkvist

Bättre resultat, effektivare och roligare när alla fokuserar på kunden

Föreläsning

Vill du ha nöjd personal? Vill du ha nöjda kunder? Tänk om det fanns en och samma lösning för både frågorna. Ta del av en inspirerande föreläsning om hur du kan få ” Bättre resultat, effektivare och roligare när alla fokuserar på kunden” . Du kommer framförallt att få med dig konkreta och enkla tips som du kan omsätta i praktiken på din arbetsplats.

Om patrik

Patrik Nordkvist hjälper dig att öka din försäljning och vinst. Han förespråkar att i alla lägen fokusera på kunden, arbeta konsekvent och kombinera den nya tekniken med traditionell kunskap för att skapa uthålliga resultat.

Han har över 25 års erfarenhet av försäljning i olika roller, framförallt som försäljningschef och VD på flera snabbväxande bolag.

Idag driver han bolaget Försäljningschefen där han bidrar med insikt, träning och rådgivning kring försäljning.

Sagt om Patrik Nordkvist

Patrik är en riktigt duktig och inspirerande föreläsare. Han har en bra mix av konkreta tips och strategiskt tänk. Patrik blandar sina egna erfarenheter med marknadsfakta och lyckas med konststycket att få ihop en väl förberedd presentation som engagerar publiken. Jag rekommenderar verkligen att ta in Patrik som föreläsare, det ger garanterat både en inspirerande upplevelse och bidrar till en ökad försäljning.

Linda Freij, Vice VD/Business Area Manager, Wise IT

Inspirerande och riktigt skarp föreläsning med en skicklig anpassning till en svår målgrupp.

Beatrice Sagdahl, Projektkoordinator, Artexis

Glöm det gamla tjatet om säljknep – Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor

Petter Schanche, Ordförande, Marknadsföreningen i Uppsala

Boka Patrik Nordkvist

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!