Özz Nûjen

Özz Nûjen

Mångfald eller enfald

Föreläsning

Özz Nûjen använder humorn för att inspirera, tänka om och tänka till. För Özz handlar mångfald inte i första hand om etnicitet. För Özz handlar mångfald om hela bredden av olikheter bland oss människor, och det är en stor skillnad! Verklig mångfald handlar om att inkludera ALLA oavsett vilken minoritet de tillhör. Och trots att minoriteterna i Sverige idag utgör majoriteten av befolkning, kallas det märkligt nog för minoritetsfrågor. Föreläsningen handlar om mångfald i inställning, tanke och skapande. Att lära sig använda att vi är och tänker olika. Och att det är samspelet mellan olikheterna som skapar fortsatt framgång för företag, organisationer och myndigheter i dagens och framtidens Sverige. Om du är öppen för att byta ut fördomar och gamla tankesätt om mångfald, mot kunskap och möjligheterna med mångfald, då är detta föreläsningen för dig.

Om Özz

Özz Nûjen är en av Sveriges största standup-komiker. Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev även en stor succé på SVT. 2014 kom ”Statsministern” som blev en, om möjligt, ännu större framgång för Özz.

Han har medverkat två gånger i ”Sommar i P1” och även arbetat som programledare i ”Morgonpasset i P3”, “Lika olika” på SVT och talkshowen ”Özz i P1″,

Özz Nûjen är även etablerad som skådespelare på både film och teater. Just nu som Carlsson i Hemsöborna på Göteborgs Stadsteater.

Özz mottog Eldh-Ekblads fredspris av Svenska freds- och skiljedomsföreningen 2012, Teaterförbundet Karl Gerhards stipendium 2013 och Expressens satirpris ”Ankan”. Imotiveringen kunde man läsa ”Özz Nûjen har hjärnan, hjärtat och ryggraden som kännetecknar god satir”.

Sagt om Özz Nûjen

Vi är supernöjda med Özz framträdande!! Han är så proffsig och dessutom så känner han ju väl till Sveriges Radio! Budskapet i föreläsningen är viktigt och vi behöver påminnas om det ofta, det kan inte sägas en gång för mycket, om du förstår vad jag menar…

Karin, Sveriges radio Väst

Cilla och Björn var på besök på områdeskonferensen i Väst. Det var ett mycket roligt och intressant besök. Inte minst gjorde Özz Nûjen ett mycket bra framträdande med mångfaldstema.

VD Sveriges radio

Med en utstrålning som försätter berg och en vilja att förändra världen är han branschens ledstjärna. Han har visat att han vill och kan leda nationen, men vi hoppas han förgyller våra scener i många år framöver.

Özz Nûjen ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan 2014.

Boka Özz Nûjen

08-400 200 10
info@roa.se
www.nujen.nu

Eller genom din lokala talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!