Nina Hjorth

Nina Hjorth

Motiverande kommunikation på hjärnans villkor –
Hur når vi dit vi vill

Föreläsning

Alla möten handlar om någon form av kommunikation. Det kan vara någonting man vill sälja in, besluta, förändra eller bara få deltagarna att förstå. Vad det än gäller så förutsätter det att deltagarna tar in och kommer ihåg det som kommuniceras, nå- gonting som dessvärre inte är en självklarhet. Det spelar ingen roll hur mycket tid och resurser som avsätts till ett möte om målet med det inte uppnås. Hur kommer det sig att vissa människor ”fastnar” medans andra snabbt glöms bort? Det finns en hel verktygslåda full med användbara verktyg i presentationsteknik men det finns ett som är mer oslagbart än de andra! Med det i bakfickan så upplevs presentatören för alltid som mer minnesvärd, intressantare, personligare, tydligare och mer levande. Känslor styr våra beslut. Påverka därför din publik genom att sikta på deras känslor innan du går på logiken. Genom att göra det så når du in i det limbiska systemet som är chef över den logiska delen av hjärnan, neo-cortex. Det är som en gräddfil in i både minnet och beslutscentrat.

Om Nina

Nina Hjorth har arbetat med försäljning i 24 år, bl a inom mötesindustrin. Nu utbildar och föreläser hon för sitt företag Peakspeker. Nina är en oerhört skicklig och uppskattad föreläsare som brinner för sitt ämne och som anlitats av en lång rad välkända företag och organisationer. 

Alla som har hört Nina vittnar om både aha-upplevelser och mycket energi!

Boka Nina Hjorth

0709-201797
nina@peakspeaker.se
peakspeaker.se

Eller din lokala Talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!