My Gross

My Gross

Ordning&Reda – Succé genom service

Föreläsning

Mys brinnande intresse för kundmöten och excellent service började med den svenska butikskedjan Ordning&Reda. År 1989 blev hon en av Ordning&Redas första anställda. Under de 15 år hon jobbade på företaget gick de från två butiker i Sverige till 50 butiker i 15 länder, och My gick från att vara butikssäljare till utbildningsansvarig och marknadschef för hela kedjan. Den föreläsning My Gross kommer att hålla på Talarfestivalen handlar om just den resan. Hur det svenska varumärket Ordning&Reda byggdes internationellt och hur de helt utan traditionell marknadsföring erövrade land efter land.

Om My

My Gross gick från att sälja kalendrar till att rita butiker, lära upp franchisetagare, leda öppnandet av butiker runt om i värden, vara produktchef, inköpare, formgivare och marknadschef. En lika stark som självklar utveckling och alltid med kunden i fokus. 

I dag hjälper hon företag och organisationer att stärka sina varumärken och öka sin försäljning.

 Hon håller utbildningar och föreläsningar som är inspirerande och handfasta. Personalen är företagets bästa tillgång, oavsett bransch, och My förklarar gladeligen varför utveckling av service alltid lönar sig.

Sagt om My gross

Jag ville peppa aktörerna i Enköpings Centrum inför julhandeln och det lyckades My Gross med över förväntan. Mys inlevelseförmåga samt hennes egna erfarenheter gjorde att åhörarna satt engagerade och de ville inte missa en stavelse under föreläsningen. Kvällen var välbesökt och det var en fröjd att se alla deltagarna lämna salen med ny glöd i ögonen och ett stort leende på läpparna. Tack My Gross!

Charlotta Stenberg, Näringslivskoordinator Enköpings Kommun

Proffsiga, fina och balla My.

Anders Bogefors, Projektledare Arbetsmarknadsenheten Salems Kommun

Under två timmar delade My sina tankar och idéer om framgångsrik kommunikation med oss. Att prata med och underhålla en stor grupp som mestandels bestod av ingenjörer om vikten att vara kundfokuserad är inte lätt, men My hanterade situationen fantastiskt. Med energi och erfarenhet delade hon många värdefulla tankar som vi alla kan använda i vårt dagliga arbete för att förbättra vår interna kommunikation och hur vi bemöter våra kunder.

Jonas Alvan, Manager business center PureBallast, Alfa Laval

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!