Mikael Reijer

Mikael Reijer

Från dröm till verklighet

Föreläsning

Mikael Reijer har en spännande bakgrund och berättar på ett fängslande sätt om vad som format honom och hur han själv lyckats leva sina drömmar, trots uppförsbackar och utmaningar. I en inspirationsföreläsning som blandar humor och allvar delar han med sig av sina erfarenheter, berättar om sin egen föreläsning och ger värdefulla råd om hur åhörarna själva ska kunna nå sina drömmar – och ger en hel del tankeställare. Hur många av oss har ens funderat på vilka drömmar vi har? En föreläsning med Mikael Reijer ger dig kraft och insikt på att allt är möjligt bara du har modet att släppa taget!

Om Mikael

Mikael Reijer är en professionell inspirationsföreläsare som klev ut 1 januari 2017 med sin enormt eftertraktade föreläsning ”Från dröm till verklighet. Mikael gjorde under 2017 nästan 200 föreläsningar och talade inför mer än 20 000 människor. 

Som erfaren ledare i över 20 år, så är han erfaren och kunnig inom ledarskap och förändringsarbete och hans modell Ledarskap utan EGO har visat sig mycket framgångsrik.

Sagt om Mikael

60 minuters föreläsning med Mikael Reijer är en injektion av livsglädje, tacksamhet över vår stund på jorden och ett jävlar anamma.

Christian Richtnér, Randstad

Det här är Mikael Reijer. Idag föreläste han för 65 st företagsledare i Gävle när han besökte MIX, Marknadsföreningen Gävleborg, och han fick högsta tänkbara betyg på utvärderingen bland deltagarna. Jag kan varmt rekommendera Mikael och hans personliga och inspirerande föreläsning "Från dröm till verklighet.

Gabriel Edelbrock, Styrelseordförande MIX marknadsförening Gävleborg

Stort tack den var jättebra, jag fick tårar i ögonen, vilket visade att det berörde mig på ett positivt sätt.

Lars Engstrand, Gävle Kommun

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!