Micke Gunnarsson

Micke Gunnarsson

Så som nu har det aldrig varit, så som nu kommer det aldrig mer bli.

Föreläsning

Välkommen till en föreläsning i inspirationens tecken. En stund som inte lämnar någon oberörd. Det handlar om mötet med oss själva och våra barn, de som kommer till oss från framtiden. Vi pratar om likavärde och respektfulla möten, men hur gör vi i praktiken? Kan det vara så att vi idag riskerar att lämna många barn i sticket då vi tjatar på dem att växa upp istället för att sitta och ”snappa” om dagarna? Hur stöttar vi varandra då allt är i ständig förändras och då barnen tittar på oss och undrar:
- Vad ska jag bli när jag bli stor?

Om Micke

Min mission är att stötta människor i mötet med sig själva och våra barn och unga. I år har jag föreläst i 20 år och resan började egentligen med min historia som mobbad. De senaste åren har jag fokuserat på relationer, likavärde, arbets/skolmiljö, självkänsla och så vårt digitaliserade samhälle. Jag vill skapa en ökad medvetenhet när det kommer till mötet mellan vuxna och barn. Detta gör jag genom galet roliga inspirationsföreläsningar, skriver böcker, dagligen aktiv på sociala medier, driver projekt som kaoskompaniet.se mm

Jag är en kreativ trebarns pappa som lever ihop med Jenny sedan 25 år. Jag har en bakgrund som barnskötare och även lärare (då jag startade upp en ny gymnasieutbildning 2002). Jag har sedan arbetat inom medie och internet branschen. Jag har startat flera företag och projekt. Idag utgår jag ifrån min egna plattform Barnatro AB, där affärs/livs-idén är att sprida så mycket kärlek till så många som möjligt!

Sagt om Micke

Stort tack för en fantastiskt nyttig, inspirerande, rörande, rolig, underhållande och helt enkelt jävligt bra kväll! Min grabb hade rätt jag var tvungen att se dig. Jag tycker att alla är tvungna att se dig.

Per

Jag var helt upprymd och full av tankar, idéer och funderingar efteråt. Det var tankar som "exakt så" och "ojsan, tänkte inte på det.." Jättebra!! Älskar det du gör.

Fy fan vad bra du är! Du hjälpte mig som fasen idag, gick från en väldigt deppig period till en lycklig och harmonisk period där jag uppskattar varenda sekund. TACK Micke!

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!