Föreläsning

Det har aldrig gått så fort och kommer aldrig mer gå så långsamt. Vi behöver anpassa oss till nya tider och några av våra tidigare sanningar, metoder och verktyg fungerar inte längre. Fler och fler förändringar behöver ske och lyckade förändringar är det ont om. Med tydliga exempel och enkla verktyg får du ett nytt sätt att se på dina utmaningar. När du en gång sett det, så är det bara att välja den enkla vägen. Du får flera insikter och verktyg för hur du ska ta dig an förändringar på ett enklare sätt.

Om Mia

Mia är uppgraderingskonsult. Hon har i över 17 år hjälpt företag och myndigheter att uppgradera sig för att möta nya krav och behov. Hon började arbeta som förändringsledare redan 2002 i Australien och får med sig team och verksamheter på förändringsresor i alla storlekar.

– Jag har haft förmånen att arbeta i över 20 länder och bo i 10 av dessa. Tack vare åren utomlands och nyfikenheten för organisationsutveckling och ledarskap har jag kunnat koka ner framgångsfaktorer till ett recept som faktiskt fungerar.

Sagt om Mia Liljeberg

Tack igen för jättebra och inspirerande föreläsning om hur du arbetar med förändringsledning - tilltro, samsyn och medskapande. Det jag tog med mig var hur intimt strategi, vision, beteenden och värderingar hänger ihop. Vikten av snabba beslutsvägar - agility - inte minst i och med digitaliseringen, att det gäller att odla de beteenden vi vill ha eftersom beteenden inte går att styra.

Maria Ruthström, konsult

Du är en fantastisk inspiratör. Jag känner mig stärkt som ledare i att vi gör mycket rätt och nu förstår jag varför jag inte sett de resultat jag hoppats på och vet hur jag ska nå fram istället.

Ewa Sundin, fd VD Swerea

Nu ser jag vår kultur så mycket tydligare och hur allt hänger ihop. Vad som är grundorsaker och vad som är symptom, istället för att känna sig förvirrad och låst. Nu ser jag var vi ska fokusera och göra små ändringar på befintlig kommunikation och ledarskap för att vända skutan.

HR-direktör i medelstor koncern.