Föreläsning

Världen snurrar i ett allt snabbare tempo och väldigt få av oss hinner fundera över vad framtiden innebär och än mindre hur den kommer att påverka vår vardag och vårt arbete. Mats, föreläsningar ”The Trend is Your Friend” och ”Futurnomics” bjuder på framtidskunskaper som inspirerar och motiverar dig till nya beteendemönster och insikter som direkt kommer att göra skillnad. Hans kunskaper om framtiden förändrar dagligen företags strategier och sätt att arbeta, såväl internt som externt. Mats får dig att börja fundera över vilka kunskaper du behöver om framtiden och hur du ska hantera dessa för att bli vinnare. Välkommen till en föreläsning som ger dig inspiration och kunskap som kommer att påverka dig och ditt liv!

Om Mats

Mats arbetar som Futurist och hjälper ägare, styrelser, företagsledningar och personal att förstå och hur att arbeta tillsammans med framtiden. Med en unik kunskap- och erfarenhetsbank som företagsledare och investerare skapar Mats förståelse för framtidens utveckling, utmaningar och möjligheter under tesen: LÄR OM – LÄR NYTT – LÄR RÄTT.
– Jag träffar dagligen ”gammelföretag” som spenderar massor med pengar och kraft på fel saker. Detta sker för att de inte förstår hur att använda de ”framtida exponentiella krafterna” på rätt sätt. Att ha rätt kunskaper om vad som händer är själva nyckeln till att göra rätt val.

Sagt om Mats rimton

Mats är en av få personer som jag har mött som har förmågan att kombinera en djup kunskap och lång erfarenhet av praktisk marknads- och försäljningsarbete med ledarskap och strategisk blick för den transformation och ökad kundorientering som alla företag står inför i en värld av digitaliserade tjänster och nya affärsmodeller.

Mats Dahl, Director, KPMG

För att lyckas i framtiden måste du vara villig att, Lära Om, Lära Nytt och Lära Rätt. Mats är med sin inspirerande personlighet, djupa kunskap och lång erfarenhet absolut rätt person för att förmedla detta. Man blir både rädd, konfunderad och exalterad! Vår feedback från deltagarna har aldrig varit högre!

Roger Stjernborg Ericsson, CEO/Partner Norama

Jag har ett flertal gånger anlitat Mats som föreläsare för såväl interna som externa uppdrag där han med stort engagemang och hög energi berättat om hur framtiden kommer att se ut och vad som kommer att hända. Utvärderingarna visa tydligt att deltagarna, ung som gammal, är supernöjda med såväl innehåll som själva upplevelsen.

Berth-Åke Knutsson, Partner Baker Tilly