Mats Danielsson

Mats Danielsson

Etikettdoktorn

 Framgångsrikt bemötande

Föreläsning

"Konsten att få människor omkring dig att trivas- Framgångsrikt bemötande" är en humoristisk och inspirerande föreläsning som i delar utmanar publiken att fundera på sitt eget bemötande. Ni får tankeväckande insikter, fartfyllda exempel, aha-upplevelser och garanterade skratt. Efteråt har du konkreta tips på hur du bemöter människor, med artighet på deras nivå och skapar glädje. Bemötande såväl mellan kollegor som gentemot kunder, patienter, brukare, medborgare eller vad du än kallar de du möter. Föreläsningen håller sig inom arbetsplatsens ramar och berör bemötandets – eller bristen på bemötandets – betydelse såväl internt på arbetsplatsen som externt. Hur man möter eller bemöter andra, får betydelse när det sätts i ett sammanhang, görs begripligt och tillämpas med insikt. För det är skillnad på att möta och bemöta andra. Ni får entusiasmerande exempel och fem fungerande verktyg till framgångsrikt bemötande som får människor omkring dig att trivas. Föreläsningen tar ett underhållande avstamp i hur du uppfattas artig, bara du lär dig hur…

Om Mats

När du har varit på Etikettdoktorn Mats Danielssons föreläsningar kommer du att märka att omgivningen förändras till det bättre. Mats visar vägen både i vett & etikett samt bemötande.
Han är en av Sveriges mest anlitade experter på framgångsrikt bemötande samt vett och etikett. Ofta omnämnd som en auktoritet inom området och syns i TV-soffor, tidningar och hörs i radio. Mats föreläsningar bjuder på inspiration, många glada skratt, aha-upplevelser samt nya insikter.

Sagt om Mats Danielsson

Det var precis det här vi talade om - så rätt! Med materialet kommer vi att kunna återknyta väldigt bra när det känns motigt framöver

Fredrik Hanström, Verksamhetschef Hagalund Frösunda Vc, Solna

Kunde inte tro att ditt framträdande skulle få ett sådant genomslag. Många har direkt och indirekt utryckt beröm över din insats. Det var helt enkelt kanon.

Stefan Fritzon ROL International

Boka Mats Danielsson

Etikettdoktorn
08-23 19 10
mats.danielsson@etikettdoktorn.se
www.etikettdoktorn.se

Eller genom din vanliga talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!