Maria Berghäll

Maria Berghäll

Främlingsteorin – Six degrees of separation

Föreläsning- Hur många jellybeans krävs för en förändring?

Six degrees of separation är en föreställning om att alla personer i världen kan kopplas samman med maximalt sex bekantskapsled. Det som står i vägen för nya möjligheter, affärer och relationer är nyfikenhet och mod enligt mig. Coca-Cola Sverige valde ut några personer som fick testa att luncha med totala främlingar. Eftersom boken jag skriver på behandlar främlings-teorin som jag själv döpt det till så var jag extra glad att bli utvald och testa min egen teori live. Varför har vi alla fördomar? Varför styr rädslan mer än nyfikenhet ibland? Vilka beteenden vill du utmana hos dig själv? Vad är din största rädsla? I den här föreläsningen blir du utmanad att tänka nytt och får hjälp att kartlägga dina egna värderingar och beteenden för att sedan kunna ta första steget till förändringen du själv vill göra.

Om Maria

Hon är inte Rikskänd än men ligger tätt efter kändisarna på eventen. Publiken ger henne högsta betyg även om hon delar scen med komiker eliten eller kända artister som tex. Petter, David Batra eller Petter Stordalen. Marias energi, humor och genuina värme sprider sig snabbt i publiken och hennes stories och utmaningar berör och skakar om.

Livsförändringar och nya beteenden har aldrig varit lättare att skapa med Maria som utmanare från scenen. Hon är den 18-åriga entreprenören som gick från att föreläsa om trafiksäkerhet för barn till att inspirera människor till Livsförändringar världen över.

Sagt om Maria Berghäll

Vi anlitade Maria när vi arrangerade vår roadshow, Maria var proffsig, konkret och levererade tänkvärda kommunikationsövningar till några 100 av våra företagare som efter Marias övningar förbättrat sina pitchar avsevärt.

Företagarna Stockholmsregion

Marias energi och humor är magisk. Hon går hem till alla åldrar.

Pia Forsberg, Näringslivschef, Huddinge kommun

Right from the start she connected with all of us. She has a great ability to be humorous and effective at the same time. We are confident that Maria will make a positive difference for your employees.

Alexander Pajari, Director Global Parts, VOLVO

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!