Lili Öst

Lili Öst

Harmonisk framgång börjar med tankar som leder i rätt riktning

Föreläsning

Folk går sönder! En efter en går in i väggen och självklart märks det i form av kunskapstapp, ökade kostnader och överbelastning på de som är kvar. Vad kan vi göra som vi inte redan provat? Lili Öst visar en ny väg till gladare tanke- och känslomässigt sundare medarbetare, bättre teamkänsla och högre energinivå på jobbet! Hon hävdar att en av de avgörande framgångsnycklarna är att bli tanke- och känslomedveten. I sin föreläsning som utmanar, utvecklar och inspirerar både teamet såväl som individen till nya tankegångar, hjälper hon er till insikt om hur ni kan lyfta varandra och er själva samt förstå hur ni får igång ett positivt ”flow” som leder till en högre affärsnytta. Med brinnande glöd och ett engagemang utöver det vanliga föreläser Lili om tankar, attityder, förändring och självledarskap. Genom sin metodik SÅ KLART-metoden leder hon er till en för många, - ny typ av klarhet. Att Lili blandar in sången i sina föreläsningar, ger hennes framträdanden ytterligare en dimension.

Om Lili

Lili Öst är en dörröppnare, ögonöppnare och möjliggörare. Utbildad coach med NLP inriktning och inom Kommunikologi. Hennes böcker ”Jag blir vad jag tänker” (2012) och ”SÅ KLART! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team” (2017) har hjälpt tusentals människor att ta ut framgångsriktning och själv använder hon dem som arbetsredskap när hon coachar individer, team och ledare.

Sagt om Lili Öst

SÅ KLART! Vilken magisk bok! Så enkelt, du gör det svåra enkelt Lili! Det var länge sedan jag läste en bok på svenska med så mycket självledarskap och klokskap. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer.

Magnus Helgesson, VD Sturebadet Health, nominerad till årets VD 2012, årets talare 2016

Lilis musikaliska föreläsning gav oss många bra reflektioner och nya tankar om mina egna val i livet. Föreläsningen går rätt in i hjärtat och ingen går därifrån utan att ha blivit berörd.

Jeanette Hegedüs Stf Sektionschef/Gruppchef Trygghetsservice Trafikavd. SL

Med varm, positiv och professionell hand guidar Lili oss genom frågeställningar och tankegångar som jag har hört talas om, men inte tagit till mig förrän nu. Känns som att det är första gången en personlig utvecklingskurs faktiskt leder till en utveckling av mig som person.

Isa Wileen, VD/ägare Wisa Business Development AB

Boka Lili Öst

070 717 12 46
lili@liliost.se
www.liliost.se

Eller genom din lokala talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!