Kristofer Wåhlander

Kristofer Wåhlander

Samspel

 

Föreläsning

Att få sina anställda att alltid ”ge järnet” är vad Kristofer sysslar med till vardags. Dirigentens pinne har inget ljud utan det är endast när han får sina medarbetare att prestera som konserten kan bli en succé. Men det är en utlämnad situation man befinner sig i när man endast indirekt kan skapa resultat. Med trick och övningar som åhörarna kan ha nytta av i sitt dagliga liv visar Kristofer hur man får hundratals anställda att göra sitt arbete med glädje.

Om Kristofer

Kristofer Wåhlander är en av Sveriges mest framgångsrika dirigenter och han har arbetat med många av världens ledande symfoniorkestrar. Parallellt med musiken är han en uppskattad inspiratör och föreläsare och 2010 nominerades han till Stora talarpriset. Med en utåtriktad och energisk talarstil och en rejäl dos humor har han blivit en populär talare på företag, konferenser och events.

Sagt om Kristofer Wåhlander

På samma sätt som Kristofer Wåhlander alltid levererar en förstaklassig upplevelse som dirigent erbjuder han likaså som talare en extraordinär upplevelse. Med passion, insikter och energi visar han hur styrandet av en symfoniorkester är en utmärkt och relevant metafor för våra vardagliga utmaningar inom företagande och privatliv. Kristofer har en härlig förmåga att bjuda på sig själv och dela från hjärtat samtidigt som han med humor alltid levererar det som är av betydande vikt för sina åhörare.

Pierre Jarlskog, Eurofinans

Med stor passion får Kristofer oss att öppna upp våra sinnen och tänka i andra banor. Han ger chefer från olika branscher unika och personliga exempel på ledarskap, samspel och prestation. En spännande entreprenör från en klassisk och traditionell bransch.

Hans-Peter Arnborg, YesP

Kristofers föreläsning med symfoniorkestern, sig själv och sin familj som grund för ledar- och medarbetarskapets utmaningar är storligen engagerande, tankeväckande och på många sätt vägledande i vardagen. Genom stor givmildhet och uttryckt passion för att leda andra människor fick han 130 chefer att både skratta och att reflektera – över sig själv, sitt ledarskap och sitt liv! 5+++++!

Fredrik Geijer, Trelleborgs kommun

Boka Kristofer Wåhlander

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!