Kristina Gow

Kristina Gow

MeTooder att Säga ifrån!

Föreläsning och Workshop

Här presenteras tips och idéer om hur du som chef kan ha pedagogiska samtal om mångfald, jämställdhet, diskriminering och trakasserier. I det nyskrivna metodmaterialet ”Säg ifrån”, som kan laddas ner från hemsidan www.visdom.se finns tydliga instruktioner och exempel på frågeställningar som handlar om kulturen på arbetsplatsen.

Om Kristina

Kristina Gow har tidigare arbetslivserfarenhet inom rättsväsendet och Svenska kyrkan och har ägnat sig åt utbildningar och workshops i drygt 20 år. Hon har väglett och inspirerat tusentals deltagare till nya tankemönster – för jämställdhet och mångfald, mot diskriminering och fördomar, allt utifrån ett normkritiskt perspektiv. Kristinas övertygelse är att dessa frågor är kopplade till lönsamhet, både på ett socialt och ett ekonomiskt plan. Målet är att bidra till inkluderande, hållbara arbetsmiljöer och starka varumärken. 

Sagt om Kristina Gow

Kristina är orädd, rakt på, metodisk och prestigelös i sitt ledarskap.

Karin Brittsjö, personalchef GöteborgsOperan

Kristina har med stor entusiasm och glädje spridit medvetenhet och kunskap om jämställdhet, trakasserier och diskriminering. Hon besitter en unik förmåga att möta och se individerna i de grupper hon leder.

Lina Hestner Fri, HR Manager, Stena Line HR operations

Boka Kristina Gow

+46 705 62 78 55
kristina.gow@visdom.se
www.visdom.se

Eller genom din vanliga talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!