Föreläsning

Ge inte upp bara för att du möter motstånd i en argumentation, se till att lära dig de enkla teknikerna som gör att människor lyssnar och blir övertygade! Denna föreläsning är för dig som vill få igenom ditt förslag i ledningsgruppen, eller som vill få din kund att köpa, eller din chef att ... eller din man att … 
Helt enkelt, en föreläsning för oss alla!

Om Karin

Karin har drivit flera egna bolag med olika inriktningar, allt från islandshästgårdar och konferensanläggningar till olika utbildningsföretag. Hon är starkt engagerad i Entreprenörsfrågor och har både omfattande Entreprenörsprogram med syfte att lära småföretagare ta betalt såväl som att ha fått förtroendet att vara ansvarig för ett Regeringsuppdrag med uppgift att påverka svenska företagarklimatet.

Karin är känd för att lära ut hur du kan ta betalt, men det hon brinner för är att hjälpa dig att genom det skapa ett härligt liv.
Själv älskar hon sitt liv och pendlar mellan Stockholm, Marbella och Göteborg.

Sagt om Karin Klerfelt

Vill säga TACK en gång till för en otroligt inspirerande kurs och allt för- och efterarbete du har gjort. Du är så hääääärliga och det blir ett fantastiskt minne för livet.

Karin, du är en otroligt inspirerande föreläsare!

Andra har sagt att jag ska göra, du berättade och visade HUR!! Tack!

Jag blir glad av varje mail jag får av dig och tycker att du är en riktig stjärna

Boka Karin Klerfelt

0707-41 41 03
karin@klerfelt.se
www.karinklerfelt.se

Eller genom din lokala talarförmedling