Jon Forssell

Jon Forssell

Väck inte den björn som sover. Skjut den.

Föreläsning

I ett unikt, digitalt interaktiv koncept hjälper kunskapssociologen Jon Forssell företag och organisationer att utvecklas tillsammans. Genom att identifiera gruppens skillnader och likheter i kunskap och attityder ger Jons föreläsning skräddarsydda resultat - i realtid. I föreläsningens början får deltagarna svara på frågor om motivation, produktivitet, kreativitet, team och ledarskap och sedan analyserar Jon svaren och jämför med global forskning och best practise.
Resultatet är
- Beteenden som skapar en motiverande kultur
- Smartare beteenden för mer högkvalitativt arbete
- Nyttig kreativitets- och innovation som gör skillnad
- Vassa team med plats för många
- Ledarskap skapat av medarbetare och ledare – tillsammans.
I den här försmaksföreläsningen presenterar Jon resultat ifrån de föreläsningar han hållit, samt ger exempel på hur konceptet hjälper grupper att komma framåt tillsammans.

No more post-its; En digitalt interaktiv WORKSHOP

Jon Forssell leder oss i en helt digitalt interaktiv workshop, om just digitala workshops. Workshopen fokuserar på metodik och nytta (dvs inte tekniken). Lättsamt, enkelt och seriöst.

Moderator
Nyfikenhet och värme

Jon Forssell är en nyfiken, erfaren och noggrann moderator. Och en hängiven lyssnare. Med stort hjärta och värme skapar han öppenhet, nyfikenhet och trygghet i lokalen, för såväl publik som deltagare.

Om Jon

Jon Forssell är föreläsare, workshopledare och moderator. Jon gör det lättare för fler att utvecklas tillsammans och det finaste omdöme han någonsin fått är att han minskar avståndet mellan människor. Jon är beteendevetare och kunskapssociolog, med en bakrund som ledare inom kultur, idrott och privat sektor och omfattade erfarenhet av arbete vid sidan om/tillsammans med offentlig sektor.

Sagt om Jon Forssell

Jon Forssell är en utmärkt talare och moderator. Hans förmåga att hålla ihop ett program och hans sympatiska utstrålning gör honom till en person som sprider trivsel och intresse för frågorna i salongen. Att intervjua människor och få ut något av det kräver också ordentlig förberedelsetid vilket man märker att Jon står för. Helt klart en person med både intelligens, kompetens och kvalitet.

Meg Tiveus, talare och styrelseproffs

Storföreläsning som även ger personlig återkoppling till oss åhörare! Världsklass! Nytt!

Christina Åhlstedt, IT-mästaren

Den bästa föreläsningen jag fått om ledarskap mm. Kul grepp med det interaktiva inslaget! Jättebra engelska med tydlig artikulering, vilket gjorde det lätt även för mig som inte är superslängd i engelska att hänga med. Bra med fakta!
OBS! Föreläser på svenska och engelska

Emil Ekstrand, Manager på Atlas Copco URE

Boka Jon Forssell

happybear.se

Eller hos din vanliga Talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!