Johan Dahl

Johan Dahl

Ledarskap och mästerskap

Om konsten att leda sig själv och andra

Föreläsning

Varför?
Traditionellt ledarskap håller inte längre. Cirka 90% av allt vi vet om hur våra hjärnor fungerar har vi lärt oss de senaste 10-15 åren. Idag kan vi därför säga att vi vet i vilket tillstånd våra hjärnor ska vara för att vi ska må och prestera bra på jobbet. Genom vår kommunikation kan vi därigenom påverka klimatet, både på jobbet och privat, så att det gynnar hur vi mår och hur det går. Nya resultat kräver ett nytt ledarskap baserat på vad vi vet och inte vad vi tror!
Ur innehållet
• Nya perspektiv på kommunikation – det här har du inte tänkt på
• SCARF – neuroledarskap baserat på den senaste hjärnforskningen
• Innovativt ledarskap – släpp loss kreativiteten och få nya resultat
För vem?
För dig som vill utveckla dig i att tänka, känna och handla ”rätt” och som vill ha konkreta verktyg att använda direkt. En handfast vitamininjektion i konsten att leda sig själv och andra!

Om Johan

Föreläsare, författare och förändrare som hjälper människor och företag att må bra och gå bra. Johan har startat och drivit ett tiotal bolag, rekryterat rätt och rekryterat fel, nått framgångar och stött på motgångar. 

Idag är han en efterfrågad föreläsare, utbildare och coach inom försäljning, ledarskap, professionell och personlig utveckling och han bidrar till resultat som både känns i kroppen och som syns på sista raden. Johan har skrivit två böcker och utsetts till Årets Mentor (ALMI Företagspartner), Årets Rådgivare (Ung Företagsamhet) och nominerats till Stora Målpriset.

Sagt om Johan Dahl

Tack för en suverän föreläsning! Perfekt upplägg med denna superenergi som det avslutades med! Föreläsningen var en 10-poängare, perfekt uppbyggd, med olika tempon och saker som fastnar som man verkligen vill använda.

Emma Norelius, Director Of Sales, Clarion Hotel Winn

Du är så värd det berömmet! Jag njöt av att få ha dig på scenen igår. Du har ett bra och varierande tempo i ditt berättande. Jag gillar verkligen din röst och hur du gör en resa med åhörarna där du började med att plocka ned oss i gruvhålet en stund innan vi slutar i dur och värme. Jag såg hur fnissiga många var i publiken när flyttlådorna skickades runt för att sedan brista ut i gapskratt när filmen gick igång. Gårdagen var en fullpoängare i mina ögon. Jag jobbar mer än gärna med dig och frälser landet från Jante!

Cecilia Adolfsson, Näringslivsutvecklare Gävle Kommun (efter föreläsningen ”Nu flyttar vi Jante”)

Johan ger massor av lättillgängliga och konkreta tips till alla er som jobbar med att utveckla människor. Med mycket humor och kraftfulla övningar gav han mig en fin insikt i vad jag saknade men också en tro på det jag redan besitter. Kort sagt, Johan levererar kvalitet med råge!

Anders Lundin, Värdegrundsfabriken

Boka Johan Dahl

0709-10 43 00
johan@jdu.se
www.jdu.se

Eller genom din vanliga talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!