Föreläsning

Utvecklingen har aldrig gått snabbare samtidigt som den aldrig kommer gå så långsamt som den gör idag. Att kunna väcka intresse i en snabbföränderlig värld på ett konkret och tydligt sätt är en ren konst. Om du dessutom kan göra det på kort tid är du oövervinnlig. Jenny Lindblad har utvecklat sin egen unika modell för hur vi på ett enkelt sätt kan skapa den perfekta pitchen. Med sin genuina personlighet, sprudlande positiva energi, en gnutta självdistans och glimten i ögat kommer Jenny att ge konkreta tips på hur du kan kommunicera framgångsrikt på endast 3 min.

Om Jenny

Jenny Lindblad är en av Sveriges främsta pitch experter och refereras ofta till som Pitch drottningen i Stockholms Start-up värld.
Efter 5000 presentationer på 5 år för företagsledare, kungligheter och ministrar från hela världen blev Jenny expert på att pitcha.

När du ska kommunicera innovativa idéer, ha en keynote eller leverera ett TED talk gäller det att få folk att lyssna och förstå, oavsett om du ska öka antalet leads, stärka relationer, lyfta varumärket eller höja kundupplevelsen.

Sedan Jenny startade sitt egna bolag 2014 har hon coachat fler än 250 företagsledare och TEDx talare från hela världen. Hon är även en efterfrågad moderator och har bla modererat nordens största TEDx event.

Sagt om Jenny Lindblad

Jenny höll en fantastisk presentation om hur man levererar den perfekta pitchen – hon engagerade publiken med många skratt och lämnade oss med konkreta tips som kommer att göra oss vassare I vår kommunikation framåt!

Emma Olsson, Telia Company

Boka Jenny Lindblad