Henrik Pallin

Henrik Pallin

Om det är viktigt för mitt barn så är det viktigt för mig.

Föreläsning

Mina barn spelar fotboll och tävlingsdansar. Själv är jag född helt utan både bollsinne och taktkänsla. Men, det som intresserar mina barn, intresserar även mig. Därför har jag fått lära mig tillräckligt för att kunna hänga med i deras fritid. Jag följer med på matcher, tävlingar och träningar. Jag har till och med lärt mig offside-regeln. Många föräldrar jag möter tycker det är svårt att förstå tjusningen med dataspel, snapchat och smarta telefoner. Men att som vuxen möta sina barn i det sammanhang där de trivs och utvecklas handlar inte om teknik. Det handlar om intresse. Om jag lyckats lära mig offsideregeln kan vem som helst lära sig snapchat. Hur ser barnens nätvanor ut? Behöver man som vuxen ens vara orolig?

Om Henrik

Jag är socionom och brinner för det samspel mellan människor som formar nätet. Fokus ligger alltid på kommunikation, integritet och vikten av ett fungerande samspel. Allt det jag säger, lär ut och pratar om baseras på den senaste forskningen och aktuella riktlinjer. 2015 fick jag ta emot utmärkelsen ”Årets digitala personlighet” i Värmland för mitt arbete med ungdomar. Varje år möter jag mer än 5000 barn och unga genom mina föreläsningar på skolor över hela landet. Det här ger mig en unik insyn i ungas egen syn på nätet, deras egen syn på integritet och sociala medier.

Boka Henrik Pallin

henrik@natvanor.se
076-0369140
www.natvanor.se

Eller genom din vanliga talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!