Föreläsning

Visst är det underbart när allt på jobbet flyter på, folk trivs, saker blir gjorda och vi får riktigt bra resultat? Men hur kommer det sig? Här får du en upplevelse genom skratt, allvar, kanske någon tår, massvis med nya perspektiv och konkreta verktyg. Min erfarenhet från mitt yrkesliv, forskning och mina 17 år som föreläsare säger att det är samarbetet och relationerna som är grundfundamenten i vår framgång. Som en extra bonus har jag bjudit in Frida Adamsson, Graphic Recorder, för att visa ett superverktyg för att låta upplevelsen, alla fakta och energin få leva vidare så vi verkligen får den förväntade effekten, eller som vi säger, ”En föreläsning som är kvar när vi drar”.

Om Hasse

Så vem är jag?
Ja, jag är en ubåtsblek och lönnsnygg föreläsare, musiker och författare till boken ”Jobbar vi ihop, eller bara samtidigt?”. Är cirka ett halvt sekel ung och kommer från Kinna, 35 minuter från Landvetter flygplats.

Jag kan inte räkna och har tummen mitt i ryggen, men det jag fick skit för i skolan (att jag pratade mycket), är det får jag betalt för idag …
Har två underbara döttrar, en på 17 år och en på 21 år, och en liten italiensk vinthund. Jag heter ju Hasse så han heter förstås Tage.

Så är du nyfiken på samarbete, relationer och inre ledarskap? Då träffar jag dig mer än gärna för att se hur jag kan bidra i din verksamhet.

Sagt om hasse Carlsson

Jag vill å det varmaste rekommendera Hasse som inspiratör/tankeväckare. Vi hade fått goda referenser, men kände ändå att han var ett "wild card"... efter 2 minuter in i Hasses pass kunde vi slappna av och känna oss helt trygga i att våra återförsäljare skulle älska honom. Tydligt kommunicerade han vårt budskap, och det kändes att han gjorde det av hela sitt hjärta. Många var de skratt som ljöd i lokalen, men många var också de viktiga tankar som väcktes. Som sagt, mina varmaste rekommendationer!

Cecilia Bang-Melchior, Försäljningschef på Volvo Personbilar Sverige AB

Boka Hasse Carlsson

+4673 322 00 77
hasse@malochmening.se
www.malochmening.se

Eller genom din lokala talarförmedling