Gunnel Ryner

Gunnel Ryner

Styrkebaserad utveckling

Föreläsning

Hela vår kultur präglas av ett överdrivet fokus på det som inte fungerar. Men om vi bara ägnar oss åt att åtgärda fel och brister kommer vi bara till noll, icke-problem. Dessutom riskerar vi att skapa en negativ atmosfär som får människor att tappa glädjen och motivationen. Vill ni i stället ha en arbetsplats präglad av stolthet, arbetsglädje, engagemang och kreativitet, där ni får fram det bästa i er själva och tillsammans når exceptionella resultat? Då krävs ett helt annat fokus, där ni tar vara på och bygger vidare på era styrkor och allt ni redan gör bra. Med massor av humor, energi och passion ger Gunnel Ryner er verktygen ni behöver för att skapa framgång på riktigt!

Workshop- Tema Arbetsglädje

Häng med på en härligt positiv och kreativ workshop med fokus på vad som orsakar framgång! I en styrkebaserad workshop engageras hela personalgruppen i att hitta sina styrkor, framgångsfaktorer och goda exempel och utifrån dem ta fram idéer för att utveckla verksamheten vidare. Workshopen baseras på metoden Appreciative Inquiry (AI) och har också influenser från Lösningsfokus. AI och Lösningsfokus skiljer sig från traditionella, problemfokuserade metoder genom att man undersöker vad det är som bidrar till framgång och hittar sätt att göra mer av det, i stället för att leta efter fel och brister att åtgärda. Workshopen utgår oftast från ett tema, något som organisationen vill utveckla och bli (ännu) bättre på. Det kan vara allt från kundservice till arbetsmiljöarbete. I den här prova på-workshopen kommer vi att ha temat arbetsglädje.

Om Gunnel

Gunnel Ryner är beteendevetare, organisationskonsult, coach och författare till böckerna ”Släng problemglasögonen – starta en positiv revolution!” och ”Den lata vägen till ett fantastiskt liv – och arbetsliv”. Hon har en bred yrkeserfarenhet som personalchef, kontorschef, projektledare, utbildare och coach, i både privat och offentlig verksamhet.

Gunnels föreläsningar om styrkebaserad utveckling grundas på forskning inom Positiv Psykologi och metoder som Appreciative Inquiry och Lösningsfokus. Gemensamt för dem alla är att de fokuserar på vad som orsakar välmående och framgång, snarare än vad som orsakar problem. Med sin gedigna kompetens, smittande entusiasm och positiva energi har Gunnel inspirerat tusentals människor att skifta fokus och utveckla sig själva och sina verksamheter utifrån vad de redan gör bra.

Sagt om Gunnel Ryner

Gunnel Ryner är en av de bästa talare vi anlitat till Kvalitetsmagasinet Live. Genom att blanda teori med levande exempel, kryddat med en stor portion humor, får hon alla att förstå hur ett positivt angreppssätt kan ta verksamheten till helt nya höjder.”

Anna Nyström, Chefredaktör Kvalitetsmagasinet​

Vill bara skicka en STORT TACK för din fantastiska föreläsning hos oss på The Body Shop! DU var mycket uppskattad och vi har startat en riktig positiv revolution i hela min region! Vi har hamnat i en jättehärlig FLOW som märks både bland medarbetarna men också i siffrorna! Tusen tack!

Carina Rosenblad, District Sales Manager​

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!