Föreläsning

Hur fattar du dina beslut? 
Beslut som kan vara stora eller små, lätta eller svåra och ibland helt avgörande, och som till och med kan innebära ändrad kurs på din livsresa? När jag ska ta viktiga beslut, vänder jag mig till min familj, mina vänner, experter och aktuell vetenskap. Alla erbjuder generöst tips och goda råd för att hjälpa mig välja rätt. Deras perspektiv är intressanta, relevanta och väldigt berikande. 
Därefter väljer jag att inte följa dom! Min föreläsning handlar om varför du inte ska lita på omgivningens alla goda råd, hur det gick när jag bestämde mig och om konsekvenserna av mitt beslut, som innebar att flytta till en helt annan stad - i ett helt annat land.

Om Ergin

Ergin är socialentreprenör och föreläsare med huvudämne olikheter och Inkluderande ledarskap. Hans livsmission är att synliggöra att olikheter lönar sig och leder tillväxt när ledarskapet är inkluderande. Han är utbildad oljeingenjör i Turkiet men har också arbetat som reseledare, hotellchef och entreprenör i resebranschen. Ergin kom till Sverige som kärleksimmigrant 1993. I jakten på sitt första jobb fick han beskedet av Arbetsförmedlingen i Södertälje; ”du har inte en chans att få jobb. Åk tillbaka”. I Sverige utbildade han sig till IT tekniker och avancerade snabbt till ledarbefattningar.

Boka Ergin Özdemir

070 30 29 898
me@ergin.se
http://ergin.se

Eller genom din lokala talarförmedling