Ellinor Ladenberg

Ellinor Ladenberg

Hållbar Högprestation

Föreläsning

Den vanligaste orsaken till sjukskrivningar idag är till följd av stress och utmattning. Stressen ökar i vårt samhälle och den ökar på arbetsplatserna. Som anställd, chef/ledare, arbetsgivare och människa behöver du hitta vägar att hantera stress, krav och prestation. Hur kan man komma tillrätta med stress både på individ- och företagsbasis? Hur kan du jobba med hjärnan istället för mot den? Vad säger hjärnforskningen och vad kan man göra för att få en hållbar högprestation? Hur får man in träningen/återhämtningen i en fullspäckad vardag? Hur uppnår man mental balans? Och hur gör man enklast hållbara kostförändringar? Föreläsningen tar upp bakgrund kring stressens biverkningar och vår kropp och ger förslag på hur vi kan må bättre. Ellinor Ladenberg som håller föreläsningen varvar teori med praktik, humor och igenkänning och bygger upp inspiration och motivation hos den som lyssnar.

Om Ellinor

Ellinor Ladenberg driver hälso- och kunskapsföretaget Ladenberg Nutrition och erbjuder tjänster inom Neuroledarskap, Näring och Holistisk hälsa. Ladenberg Nutritions kunder finns inom företag, kommuner och organisationer. Ellinor är utbildad i både Sverige och USA, bl a från Institute for Neuroleadership och Institute for Functional Medicine. Hon arbetar med företag som föreläsare, utbildare och som frilansande konsult.

Sagt om Ellinor Ladenberg

Ellinors föreläsning Hållbar Högprestation är inspirerande och intressant och den fick oss, ett stort gäng Saab ingenjörer som jobbar inom systemutveckling, att vakna till, reflektera och skratta, samt så gav Ellinor oss en rad konkreta tips och råd att tillämpa för att kunna prestera under lång tid, både privat och på arbetet.

Tobias Jansson Sektionschef, Saab AB

För en hållbar utveckling av både lönsamhet och affär så krävs det omsorg om både miljö och medarbetare. Ellinor Ladenbergs föreläsning gav mig och min ledningsgrupp oerhört värdefull inspiration, insikt och kunskap om vikten av kost, motion och återhämtning. Föreläsningen lämnade oss med en känsla av engagemang och beslutsamhet att vilja göra långsiktiga förändringar för en fortsatt hållbar högprestation!

Åsa Ekberg Head of Contact Center, Danske Bank

Boka Ellinor Ladenberg

Eller genom din vanliga talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!