Föreläsning

Vad är det som får dig att ticka och gå? Och hur får du den där energin som gör att du finner de nya vägarna? Välkommen till 100% inspiration om konsten att hitta din inre drivkraft och energi samt hur du kan påverka din inställning och bemötande för en bättre arbetshälsa och glädje i vardagen – både på jobbet och privat. Under föreläsningen får du ta del av Elisabeths egen drivkraftsmodell och energiboostprogram - en plattform som hjälper dig att snabbare fatta beslut, hålla fokus och motivera dig själv och andra. Med glimten i ögat, humor och en sprudlande entusiasm bjuder hon på en riktig ”feelgood föreläsning” med storytelling, interaktivitet och ett unikt bildspel.

Om Elisabeth

Elisabeth är en mycket uppskattad föreläsare, inspiratör och författare inom personlig utveckling och självledarskap. Hon har en lång erfarenhet som ledare och entreprenör och är känd för sin medryckande entusiasm. Hennes styrka och passion ligger i att inspirera, ge energi och lyfta oss till ett större välbefinnande och starkare prestation.

Elisabeths inspirationsböcker YES! och NU! är en kick för självkänslan, där hon genom berättelser från verkliga livet visar på människans drivkraft, mod och förmåga att hitta nya vägar.

Sagt om Elisabeth Wahlin

Energigivande! Elisabeth Wahlins inspirationsföreläsning är en fullständig smällkaramell av nya, överraskande men också härligt välbekanta godbitar med hög igenkänningsfaktor. Den gav oss precis den kick vi behövde av inspiration och nytänkande.

Eva Rahkonen, Travel Manager, PHILIPS

Konsten att tro på sin egen förmåga! Elisabeth inspirerade hela vårt kvinnliga nätverk med sin energi, empati och oemotståndliga personlighet. Alla lämnade rummet med ett leende på läpparna.

Sonja Johansson, Projektkoordinator - Grant Thornton

Inspirerande, engagerande och lyhörd är några av alla de positiva egenskaper som Elisabeth har som föreläsare. Hon bjuder på sig själv och sina erfarenheter på ett sätt som trollbinder lyssnaren. Det blir aldrig en tråkig stund och hennes sätt att motivera och inspirera gör att man går därifrån med en känsla av värme och hopp.

Lena Fransson Nordalen, Hälsoutvecklare, Knivsta kommun

Boka Elisabeth Wahlin

070-525 30 40
ew@inspireramera.com
www.inspireramera.com

Eller genom din vanliga talarförmedling