Daniel Donlind

Daniel Donlind

Willpower

Föreläsning

Willpower handlar inte om att bli bättre på att sätta mål, den handlar om att öka sin viljestyrka, sin WILLPOWER, för att kunna nå sina mål. Vi är jättebra på att sätta upp mål. Vi läser böcker om det, går på kurser och vi vet precis vad vi behöver göra för att nå dem. Men hur kommer det sig att 95 % av dom som satt sina nyårslöften bryter dom inom 1 månad? Efter många års forskning och olika studier så har det visats att det går att träna upp sin viljestyrka. I föreläsningen ”WILLPOWER” så berättar Daniel Donlind hur viljestyrka fungerar och ger dig verktygen till hur du kan träna upp din viljestyrka för att du ska kunna nå DINA mål.

Om Daniel

Daniel Donlind är flerfaldig svensk mästare i boxning och brinner för att förmedla motivation – kanske även med hjälp av lite salsadans!

Genom att använda sig av samma vilja i arbetslivet som i sin idrottskarriär lyckades Daniel Donlind bli toppsäljare på flera säljbolag, lärde sig ett nytt språk på 3 månader, har bott runt om i världen och jobbat som bland annat spansklärare, coach, säljare och reseledare.

Daniel Donlind och hans boxningstränare Dallas medverkade även i programmet ”Malou efter 10” där salsadansen blev höjdpunkten på ett fint och intressant inslag.

Sagt om daniel Donlind

Daniel Donlind gav oss en fantastisk inblick i hans resa vilket inspirerade oss alla väldigt mycket. Han har en förmåga att fånga publiken med sin berättelse och lyckas hitta en naturlig koppling till lärande, personlig utveckling och att bestämma sig för att lyckas med sina mål.

IKEA

Det känns nästan konstigt att kalla vår senaste föreläsning för just en föreläsning. Vi skulle bättre beskriva den som ett rykande framträdande. Föreläsaren Daniel Tuppen Donlind höll nämligen igång hela rummet i ca 1 timme med sin explosiva repertoar. Ett stort tack till Daniel .

El Giganten

En fantastisk prestation, en inspirerande story och en massa energi, wow vilken upplevelse det var att få ha Daniel Donlind på scen när vi på Erik Olsson förberedde oss inför 2017 tillsammans! Daniel gav inte bara energi, han fick också en att tänka på ett och annat samt gav tips på små förändringar man kan göra för att få de stora framgångarna!

Erik Olsson

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!