Föreläsning

En människa behöver, precis som en blomma, rätt omgivning för att kunna växa.
 Är du omgiven av taggiga växter och stora blad som skymmer ljuset, eller lever du i en varm, blomstrande miljö? Det är lätt att lägga över ansvaret för stämning och arbetsmiljö på andra. Vi glömmer bort att sunda relationer till andra, förutsätter att du har en sund relation till dig själv. Med enkla verktyg och metoder skapar Christina självinsikt och medvetenhet kring hur vi tillsammans kan bidra till en bättre miljö i hemmet, skolan, på arbetsplatsen och ja, i hela livet.

Om Christina

Christina Åkerberg är  socionomen som i mer än 30 år arbetat med relationer och relationsutveckling i skolan, sjukvården, idrotten och svenska kyrkan. I sitt företag hjälper hon idag företag och företagsledare, elever och skolpersonal, föräldrar och barn att utveckla och utvecklas. Christina är en inspiratör och entreprenör när det gäller allas vår möjlighet till personlig utveckling. Hon vill skapa en medvetenhet kring varje människas unika potential både på jobbet och privat.

Christina är en omtyckt och ofta anlitad föreläsare och processledare. Full av humor och självinsikt delar hon generöst med sig av både livs- och yrkeserfarenhet Det som gör henne så omtyckt är just hennes förmåga att beröra, röra om och med glimten i ögat vågar hon till och med skämta om det riktigt svåra.

Sagt om Christina Åkerberg

Christina är en fantastiskt inspirerande föreläsare som vågar ställa de där jobbiga frågorna som får publiken att tänka till! Det hon säger går rakt in i hjärtat och man blir berörd för en lång tid framöver. Hon vet med egen erfarenhet att man själv gör sina val i livet och att det går att förändra sin situation - om man verkligen vill! Allt hon säger känns verkligen äkta och jag kan varmt rekommendera att anlita henne för såväl kortare som längre föreläsningstillfällen

Sophia Engleson EFL Executive Education

Christina föreläser i ett högt tempo och förankrar sina idéer i en verklighet som man nickar instämmande till med ett blygt igenkännande leende i ansiktet. Med sig därifrån får man inte bara inspiration utan också några glada skratt och en del av den energi som Christina levererar samtidigt med sina kloka ord.

Laila Fredriksson - lärare

Christina har av oss använts för att inspirera våra kliniska handledare för sjuksköterskestudenter. Christina har med stor entusiasm och förvånansvärt sakkunnig och med djup känsla för vår verksamhet givit oss en närmast oförglömlig inspirationsdag. De diskussioner och eftertankar som deltagarna tagit med sig tillbaks till verksamheten betyder utan tvekan mycket för både våra utbildningsinsatser men också för rekryteringen av nya sjuksköterskor.

Mats Ekelund – verksamhetschef och forskningsansvarig på Skåne vård KRYH