Charlotte Signahl

Charlotte Signahl

Måste jag älska varenda jävel?

Föreläsning

Måste jag älska varenda jävel? - en föreläsning om livet som mångfaldsarbetare, om möten med intoleranta feminister, om konfrontationer med rasister, möten med tokliberaler, om dogmatiska vänsteraktivister, en och annan islamist och om kärleken till att vi alla innerst inne vill bli sedda, bekräftade och älskade. Eller kanske en föreläsning om psykologiska mekanismer bakom rädsla, trygghet och några etikettsknep för att överleva i en ny verklighet. Vad måste ett företag, en offentlig verksamhet eller en privatperson faktiskt veta, göra, leva upptill och förstå?

Om Charlotte

Charlotte Signahl är en uppskattad föreläsare som vågar använda humor, kärlek och fakta för att ge dig som publik inspiration och mod att inse att ansvaret och möjligheter till lösningar ligger hos oss alla. 

Charlotte anlitas både av arbetsplatser som har stora utmaningar och konflikter och arbetsplatser där det främst behövs lite energi och skratt för att motivationen ska öka och arbetet för en mer inkluderande arbetsplats ska ta fart igen. Att lyssna på Charlotte Signahl ger många skratt men framförallt ger det insikter som gör dig hoppfull och får dig att inse din egen betydelse.

Sagt om Charlotte Signahl

Hej Charlotte, och tack för en jättebra föreläsning med många aha-upplevelser och dessutom presenterat på ett underhållande sätt. Jag har fått många positiva reaktioner från åhörargruppen och samtliga har varit nöjda, ja nästan euforiska:) man refererar till dig som den stora "behållningen" av programmet för dagen. Det har gett mersmak och jag har rekommenderat dig till lite olika personer som arrangerar föreläsningar. Och jag tänker att speciellt för oss i Boden med en av landets största flyktingförläggningar i förhållande till invånarantal så är ditt budskap nåt för oss att ta på allvar.

Christine Damström, Kvalitetsledare - Individ- och familjeomsorgen - Bodens kommun

Charlotte! Tack! Så bra! Din inledning, helt briljant och fortsättningen, lysande! Hur du väver ihop denna lysande historia kring en enkel mikrofon. Ditt kroppsspråk, stundtals rappa, lite vassa repliker men samtidigt med en värme och stort engagemang! Att du är kunnig inom ditt område råder det ingen tvekan om och du kan förmedla det på ett sätt som berör och får publiken att lyssna. Är så glad att jag hade möjligheten att få boka in dig hos oss denna dag och kommer att varmt rekommendera dig till andra!

Louise Jacobsson Projektledare, Arbetsmarknadsförvaltningen Uppsala Kommun

Boka Charlotte Signahl

Eller genom din vanliga talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!