Cecilia Hyrén

Cecilia Hyrén

Frigör innovationskraften hos människor och organisationer!

Föreläsning

Den explosionsartade digitala och tekniska utvecklingen vi nu går in i medför en allt snabbare förändringstakt. Det är som enligt Charles Darwin varken den starkaste eller snabbaste arten som överlever, utan den som har förmågan att anpassa sig efter sin omvärld. Samma sak gäller för våra organisationer, där en anpassningsbar organisation har förmågan för innovation. Det är alltså en fråga om överlevnad. Cecilia definierar ordet innovation som ”någonting nytt som skapar nytta”. Det kan alltså handla om vad som helst, så länge det skapar nytta. Innovation är därför något som berör alla slags organisationer och i varje del av den. Låt er inspireras av när Cecilia delar med sig av sina erfarenheter och insikter om att frigöra innovationskraften hos människor och organisationer!

Om Cecilia

Cecilia har ägnat hela sitt yrkesliv åt innovation genom utveckling av produkter, processer, organisationer och individer. En resa som fått hennes fokus att gå från innovationsprocessens hårda värden till att huvudsakligen handla de mjuka.

I dag leder Cecilia innovationsarbeten i företag och organisationer, med fokus på innovationskultur och faktorer som skapar förutsättningar för innovation.

Cecilias mission är att frigöra människors och organisationers innovationskraft, allt för att skapa långsiktig hållbar tillväxt för människor, organisationer, näringsliv & vår planet.

Sagt om Cecilia Hyrén

Cecilia brinner för innovationskraften hos både organisationer och individer. Hon är nyskapande, både i hennes sätta att tänka och agera. Samtidigt har hon en stark koppling till jord, djur, natur och ursprung. När du lyssnar till Cecilias föreläsningar och tar del av hennes facilitering, bjuds du in till en spännande värld där allt är möjligt.

Eva Jarlsdotter författare & föreläsare

Cecilia har ett tydligt personligt signum, om jag skulle beskriva henne med tre meningar så är det:
1. Möjlighetsambassadör, som ser och tar till vara på möjligheter.
2. Holistiskt mindset, i form av ungdomligt tänk i kombination med vetenskap i framkant.
3. Bred livsstil, flärd i kombination med jord.

Anna-Karin Lingham, varumärkesexpert & föreläsare

Boka Cecilia Hyrén

073 634 63 03
cecilia@ceciliahyren.se
ceciliahyren.se

Eller genom din vanliga talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!