Föreläsning

Förändringar sker snabbt och välmåendet hos individen har större betydelse för att lyckas. Förmågan att bli mer resilient, hantera omställningar och uppskatta nya lägen är avgörande för er succé. På arbetet och hemma ses förändringar ofta som käppar i hjulet, det skapar tveksamhet och oro. När fler väljer att se livet hända mot oss, istället för att det händer för oss ökar svårigheten att göra framsteg och må bra längs vägen. Det leder till sämre motivation, mindre engagemang, sämre medkänsla och taskig attityd. Men ni kan undvika att komma dit! Föreläsningen tar dig med på en resa som talar om värdefulla och viktiga kvalitéer till att bli stark mentalt, spränga komfort-zonen och lyckas mer.

Om Caroline

Caroline Mohr hör till listan top-100 populäraste föreläsarna i Sverige 2019, hon är före detta professionell golfspelare och arbetar som talare i 8 år, i över 10 länder i världen. Hon talar om att skapa en stark mental muskel för att fokusera på mål man önskar uppnå även när livet skakar, att vända motgång till framgång, att bli mer resilient och om hur våra kraftfulla drivkrafter påverkar våra beslut. Caroline använder också sina erfarenheter av förändring i livet när hon föreläser. Hon överlevde först en jordbävning i Nya Zeeland för att sedan drabbas av cancer. Hon förlorade sitt högra ben & gjorde sedan comeback till den professionella golfen endast 2 månader efter amputationen.

Sagt om Caroline Mohr

Autentisk upplevelse! Ett utav de bästa föredragen jag har hört i mitt yrkesliv.

Marina Wallgren, Försäljningschef Pictura AB

Jag anlitade Caroline för våran årliga distriktkonferens och föreläsningen var så uppskattad. Vi tar med oss inspiration, energi och ett leende som smittar! Caroline är fantastisk.Mattias Ljungdahl, Samhall