Föreläsning

En föreläsning för alla som någon gång leder möten, seminarier eller konferenser Som chef, mötesledare, konferencier eller moderator står du på scen. Scenen kan vara längst fram i mötesrummet på företaget eller den stora scenen på den årliga kickoffen. Miljöerna är olika, antalet människor i publiken likaså. Men ditt framträdande är alltid lika viktigt! I denna föreläsning får du inspiration och träning på att skapa magi i dina möten – med dig själv som verktyg. Föreläsningen är ett smakprov på en längre föreläsning & workshop där Åsa Lindell blandar sketcher, tips, teori, övningar och egna erfarenheter i ett högt tempo och låter publiken få bidra och tid att reflektera. Den är baserad på boken med samma namn.

Om Åsa

Åsa Lindell är föreläsare, moderator, certifierad facilitator samt författare till flera böcker. Hon har en bakgrund som chef inom stora företag, organisationskonsult och förändringsledare. Hon drivs av sitt intresse för människor och möten och leder stora som små möten på såväl engelska, tyska och franska.

Sagt om Åsa Lindell

Åsa Lindell är en fantastisk moderator; proffsig, lugn, engagerad och gör förarbetet. Åsa briljerar kanske lite extra när hon får leda intervjuer och paneler. Åsa lyckas alltid hitta kärnan i budskapet genom sitt orädda och nyfikna sätt att ställa frågor, och får hela publiken att imponeras. Vi på Personal & Chef kommer att arbeta med Åsa flera gånger och Åsa får mina varmaste rekommendationer. 


Amy Närenborn, Marketing Business Partner at Easyfairs Nordic


Vi har använt Åsa Lindell som föreläsare/facilitator/coach ett flertal gånger för alla våra medarbetare, i våra ledarforum samt i individuella ledarsamtal. Åsa är alltid mycket väl förberedd och påläst kring både det företag hon arbetar med samt de ämnen hon föreläser/faciliterar kring. Hon inger förtroende, skapar energi i rummet och får med sig sina åhörare på ett mycket bra sätt. Åsa ser också till att alla har möjlighet att vara delaktiga och bidra. Åsa kommer också med nya influenser och får åhörarna att tänka i nya banor.Jag kan varmt rekommendera Åsa och kommer anlita henne igen.


Marie Edling, HR-chef Humlegården Fastigheter AB


Åsa Lindell är en närvarande föreläsare som utstrålar energi och värme. Hon delar generöst med sig av sina erfarenheter och är samtidigt lyhörd för publiken och kundens önskemål. Interaktion med publiken är hennes signum vilket skapar en hög grad av delaktighet.

Jeanette Lämmel, Förbundsdirektör Fyrbodals Kommunalförbund

Boka Åsa Lindell