Föreläsning

Vem lyssnar på dig?  Vem lyssnar du på? När vi verkligen lyssnar på varandra så skapar vi relationer fulla av tillit vilket leder till större trygghet, ökad kreativitet och bättre samarbeten. Lyssnar du på dig själv blir du tydlig, äkta och hittar din rätta plats. Världen blir bättre.  Välkommen till en inspirerande föreläsning som ger spännande insikter och får dig att tänka i nya banor. Du får konkreta tips på hur du blir bättre på att lyssna. Förutom en modell du kan använda dig av direkt, bjuds du på såväl skratt som ögonöppnare.

Om Annika

Annika Telléus brinner för att få människor att lyssna på varandra och på sig själva.
Under 16 år på H&M jobbade Annika bland annat med affärsutveckling, internutbildning och att lyssna på kunder och ledare över hela världen i rollen som analytiker och researcher. 
Hon är vd och grundare av Utvecklingsverkstan som erbjuder föreläsningar, workshops, fokusgrupper, utbildningar och coachning.

Annika Telléus är en erfaren och efterfrågad föreläsare och kursledare. Hon får grupper att känna sig trygga, nyfikna och sedda. Annika är mycket uppskattad för sin pedagogiska förmåga och för hur hon skapar en positiv, kreativ och tillåtande miljö med goda förutsättningar för lärande.

Sagt om Annika Telléus

You are very interesting, you inspire and motivate. It is the perfect mix between exercise, facts and self reflection. Thank you for a great hour full of inspiration and learnings!

Cecilia Martinez-Pesce, H&M AB

Du är en stjärna! Jag tycker att det var väl genomfört, genomtänkt, röd tråd, många intressanta exempel, du fick igång oss, tankeväckande, lärande. Fortsätt att göra som du gör!

Eva Öberg, Tyréns AB

Du är trovärdig, klok och kul. Du bjuder in oss till ett ämne vi alla känner till, men som vi kan tjäna så mycket på att utveckla.

Lasse "Brandmannen" Gustavson

Boka Annika Telléus

Eller genom din vanliga talarförmedling