Moderator

Anneli Egestam är moderatorn som är känd för att tillföra mycket energi jämte förmågan att skapa gemenskap och mental förflyttning hos såväl åhörare som paneldeltagare. Hon är publikens verktyg samtidigt som hon får ovana talare att känna sig trygga på scenen och glänsa inom sitt expertområde. Med personlig värme, humor och verbal kvickhet lättar hon upp formella samtal på scenen utan att tappa sin professionalism.
Exempel på uppdrag: ”Fadimegalan” i Göteborg, Paneler om företagande och företagsklimat i Almedalen för Småföretagarnas Riksförbund, Preems invigningar med VD, styrelseordförande, forskare och energiminister, ”Trygg och Säker 2019” tvådagarskonferens i Malmö

Om Anneli

Anneli Egestam har lång erfarenhet av att vara moderator och föreläsa om mänskliga möten, det vill säga minglandets- och nätverkandets ädla konst. Anneli är ekonom i botten med erfarenhet från managementvärlden. Hon har en bakgrund som arbetande styrelseledamot för Småföretagarnas Riksförbund och har verkat i Almedalen i ett antal år.

Anneli har även erfarenhet av arrangemang av mässor och event och är bland annat grundare av Göteborgsminglet. 
Anneli moderarar och föreläser på både svenska och engelska.

Sagt om Anneli egestam

Superkul, superbra, superproffsigt! Anneli Egestam är väl förberedd och trygg på scenen.


Maria Grahn, forskare i förnybar energi på Chalmers

Du gjorde det väldigt enkelt för mig. Jag behövde inte oroa mig för att tappa tråden eftersom jag bara lugnt kunde svara på dina frågor. Det var som att åka på en räkmacka! Mycket bekvämare än ett traditionellt tal och säkert trevligare för dem som lyssnade också.


Sofia Lagerkvist, Produktionschef på Preemraff

Jag kan verkligen rekommendera Anneli som moderator, hon har humor, hon kan sammanfatta och hon är mycket professionell.


Elena Wallberg, återkommande deltagare på Entreprenörs- och Ledarskapsdagen

Boka Anneli Egestam


0708-105293
anneli@egestam.se
www.egestam.se

Eller genom din vanliga talarförmedling