Anna Almberg

Kraften kommer inifrån
 – Vägar till framgångsrik intern kommunikation 

Föreläsning

Framgång handlar om människor. Människor som är ambassadörer för sin arbetsplats i alla ”sanningens ögonblick”. 
Fungerande intern kommunikation har positiva effekter på arbetsmiljö, trivsel, förtroende, kundnöjdhet och lönsamhet. Den här föreläsningen, fylld av interaktivitet, insikt och inspiration, ger ökade insikter om betydelsen av intern kommunikation och några konkreta verktyg för att lyckas. Långsiktigt goda resultat bygger alltid på att medarbetare är involverade och känner ”arbetslycka”. Intern kommunikation är grunden i alla relationer, bygger vi-känsla, skapar riktning och handlingskraft. 
Kort och gott: Utan fungerande intern kommunikation går det alltid åt skogen.

Om Anna

Anna Almberg föreläser och ger råd om intern kommunikation. Vad det är, varför det är viktigt och hur du lyckas. Hon har en vision om ett arbetsliv där framgång börjar inifrån och människor har det bra. ”Livet är kort och arbetslivet utgör en stor del av våra dagar här på jorden”, som hon själv uttrycker det.  I 15 års tid har hon inspirerat Sveriges största organisationer. Hon är ofta Keynote speaker och arbetar med både offentlig och privat sektor. Hennes karriär började med att hon ansvarade för Systembolagets interna kommunikation. Idag är hon kursansvarig för intern kommunikation på Berghs School of Communication som flera år i rad vunnit pris för att vara världens bästa kommunikationsskola.

Sagt om Anna Almberg

Anna är en guru inom intern kommunikation.

Åsa Edman, Kommunikationschef Veidekke 

Annas djupa erfarenhet och strategiska kunnande i alla frågor som rör intern kommunikation har verkligen bidragit i stora steg framåt för oss på Riksbyggen. 

Birgitta von Schoultz, Chef kommunikation och marknad Riksbyggen

Anna är full av kloka insikter som förmedlas tydligt och med äkta engagemang. Hon är fast övertygad om att det som är bäst för människan också är bäst för organisationen. 

Johan Nordgren, Brand manager på Trafikförvaltningen (SL)

Boka Anna Almberg

070 303 90 96
hej@annaalmberg.se
www.annaalmberg.se

Eller via din vanliga talarförmedling