Andreas Kullberg

Andreas Kullberg

Lycka och Positiva Resultat

Föreläsning

En väldigt inspirerande och användbar föreläsning om hur du kan skapa bättre resultat, bättre välmående och starkare relationer – samtidigt. Ta del av något som ökar försäljning med 37%, produktivitet med 31%, kreativitet med upp till 10 gånger, utbildningsresultat ökar, läkare blir 19% skickligare, chansen att bli befordrad ökar med 40% och det allmänna engagemanget i verksamheten ökar. Du får introduktion till något som ökar alla affärs- och utbildningsresultat som man kan mäta för, rent forskningsmässigt. Dessutom minskar sjukfrånvaron och varumärket stärks. En viktig föreläsning för dig som är ledare eller om du upplever att du vill ha ut mer av både livet och av arbetslivet och samtidigt mår bättre och bättre – i stället tvärtom. Du får med dig tillräckligt för att börja använda detta omedelbart. Och sen finns alltid möjligheten att ta reda på mer, eller hur?

Om Andreas

Andreas Kullberg har en förmåga att entusiasmera och engagera samtidigt som han förmedlar väldigt praktiska och användbara kunskaper, metoder och verktyg på ett tydligt sätt. Utbildningar och föreläsningar pendlar från skratt och hög energi till eftertanke och djupare insikter som förändrar livet positivt, omedelbart och på sikt.

Han hjälper idrottare att lyckas på nationell och internationell nivå, företag att bli exeptionella och människor prestera – samtidigt som de mår bra och är tryggare och mer harmoniska och upplever mer glädje. Detta genom föreläsningar, utbildningar och coaching.  

Sagt om Andreas Kullberg

Andreas Kullberg är en urkraft av sällan skådat slag och en engagerad utbildare. Han tillsammans med en genuint positiv personlighet gör kursen till en energikick på många sätt.

Chatrine Schander Ljungquist, Personalchef Mavie

Jag hade inte tänkt på hur många människor jag faktiskt påverkar genom mitt sätt att vara och tänka. Det här har hjälpt mig så otroligt mycket i jobbet som kontorschef och stärkt mig i relationer med nära och kära.

Thobias, Kontorschef

Det är den i särklass bästa utbildningen jag varit på. Allt jag lärt mig kan jag använda varje dag – i mitt yrke och min vardag.

Marianne Rolf, Sektionschef, Malmö Stad

Boka Andreas Kullberg

 

Eller genom din lokala talarförmedling

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!