Anders Lundin

Anders Lundin

Företagskultur är lika mycket vad vi uppmuntrar, som vad vi tillåter.

Föreläsning

Det skapas policys, mångfaldsstrategier och normkritiska dokument i mängder, runt om i Sverige i dag. Det genomförs så kallade ”värdegrundsarbeten” och det utbildas ledare för mångmiljonbelopp, i mängder av organisationer och företag. Ändå rasar #metoo som en lavin rakt igenom alla utbildningspärmar, diplom och ”snygga” skrivelser” En del av de organisationer som har skapat en ”pappersvärdegrund” har fått uppleva stora problem med sin trovärdighet. Att se mellan fingrarna, blunda eller helt enkelt tro att ”det blåser undan” har visat sig vara en icke hållbar strategi. Hur ni förhåller er till era värderingar, oavsett om de är uttalade, nedskrivna eller ej, skapar företagskulturen. Allt ni gör och allt ni inte gör skapar organisationskulturen. Det gör dessutom att varje liten handling från varje enskild medarbetare styr och utvecklar kulturen på bolaget. På vilket sätt pratar personalen om sin arbetsplats, när de är utanför arbetet? Vad säger er omvärld om er? Anders beskriver med humor och vetenskapligt grundade insikter några helt avgörande punkter, för att få till en arbetsplats där vi skickliggör varandra på riktigt.

Om Anders

Anders Lundin är pedagog, idrottsledare, elittränare och före detta förbundskapten i handboll samt certifierad förändringsledare. Hans ämnesområde är kommunikation i alla dess former. Med en gedigen erfarenhet från lagidrott har han kompetens att få med hela gruppen och få den att gå åt samma håll. Men Anders vet också vikten av att lyfta individen för att gynna gruppen. Han vet att rätt kombination skapar framgång!

Sagt om Anders Lundin

Anders is an awesome speaker! I had the privilege to attend a lecture that he delivered in London two years ago. It was both meaningful and inspiring. The aspect that deeply touched me and reveal Anders sound knowledge is that when you realize that your organization has the need to change, it's important to set your core values and then follow them; in today's world the key is credibility. I highly recommend Anders to deliver a first talk in your organization, whether you're taking over an existing team or starting a new one. I'm sure that this will be the first step ofan unvaluable journey in your company! He definitely has a deep knowledge on team building and change management.

Pedro Sousa

Tack för en fantastisk föreläsning igår för oss på Poolia och våra kunder och konsulter. En föreläsning som var "äkta" och som var kärnfull från första till sista stund och som gav många insikter. De tankar jag har med mig är bland annat: Att vad jag gör för en annan människa kan vara hela skillnaden på hur den människan mår och att "läsa undertext" i vad andra människor säger.. att bidra till att skapa tillit och vikten av att lita på varandra... att hjälpa andra för deras skull.. skapa ett klimat där alla vågar komma till tals.. att ha värderingar som man efterlever.. Ja, listan kan göras lång. Jag kan varmt rekommendera denna föreläsningen. Man blir berörd! Tårarna rann på mig.. (och på de omkring mig) men många skratt också! Tusen tack!

Christine Fritzén

Ytterst sällan och ibland står man inför en självklarhet i livet, man bara vet - Anders har "DET" med stora bokstäver. Jag har arbetat med så många föreläsare genom åren och Anders är en föreläsare som har lagt sig speciellt nära mitt hjärta. En helt underbar föreläsare som engagerar, pratar med en enkelhet som får människor att lyssna och levererar ett budskap som väcker oss till eftertanke och insikt. En superduktig och rutinerad föreläsare, en härlig person och en varm och lyhörd människa. Stor varm kram till dig Anders - du är bäst!

Ingrid Landén

Vill du gå på Talarfestivalen?

Är du bokare, förmedlare eller köpare av talare eller moderatorer? Välkommen att höra av dig till Festivalgruppen så får du en inbjudan!